Kodiram web stranice svih vrsta. Radovi su bazirani na besplatnim predlošcima uglavnom pod GNU/GPL licencom pa se korisniku ne naplaćuju. Ova stranica je bazirana na jednom takvom predlošku. Napominjem da ne radim komplicirane specijalističke uratke. Isto tako ne radim sa CMS sustavima kao što su WordPress, Jomla i slični. Za to, obratite se profesionalnom web studiju. Također ne prepravljam već postojeće stranice koje je radio netko drugi. Ako ćete me angažirati rad treba početi od nule. Klijent je dužan osigurati domenu i smještaj web uratka te mi dati podatke za spajanje na poslužitelj. Pri tom poslu sam u potpunosti spreman pomoći. Stranica se može postaviti i na besplatni poslužitelj, ali oni su problematični i davatelj usluga može bez najave uskratiti uslugu. Kodiranje mi se plaća u robi po dogovoru. Predajom rada klijentu, moja odgovornost prestaje, a eventualni dodatni rad u kasnijem periodu se naplaćuje također u robi. Kod prvog predstavljanja rada klijentu potrebno je dati kompletan eventualni popis zamjerki i sugestija koji ću riješiti u skladu sa svojim sposobnostima i tehnologijom koju posjedujem. Prigovaranje u nedogled i stalni prepravci nisu dozvoljeni!
Radm također i ostale IT stvari koje spadaju u moj krug djelovanja kao što su razne instalacije, programiranje i slično. Kod instalacije se podrazumijeva da korisnik mora imati u potpunosti legalan produkt!! Molim primjetite da se jako slabo snalazim u MicroSoft® tehnologijama kao što je npr. Windows!
Također molim uzmite u obzir da sam na godišnjem odmoru kroz srpanj i kolovoz pa mi se u tom periodu obraćajte samo u slučaju hitnosti. Moja radna sezona počinje u rujnu, ali ne na samom početku mjeseca.

 

 
Design downloaded from free website templates.